Ανακάλυψτε τους Δελφούς

Αξιοθέατα- Δραστηριότητες

Όταν ο Δίας άφησε δυο αετούς να πετάξουν για να ορίσουν τον ομφαλό της γης, οι δυο αετοί κατέληξαν στους Δελφούς. Στους Δελφούς σμίγουν οι μύθοι με την ιστορία, μαζί γίνονται αλήθεια και σας παρουσιάζουν ένα από τα σπουδαιότερα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Οι Δελφοί τιμήθηκαν με ιδιαίτερη διάκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αξιολόγησης τουριστικών προορισμών “Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας” (“European Destinations of Excellence” – EDEN V). Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται Οικονομικό Φορουμ στους Δελφούς, προσελκύοντας καταξιωμένες προσωπικότητες από τον πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρησιακό χώρο. Είτε λοιπόν το ταξίδι σας είναι επαγγελματικό ή απλά ένα ταξίδι αναψυχής, ένα είναι σίγουρο: θα το απολαύσετε! Οι Δελφοί αποτελούν τον ιδανικό προορισμό τόσο για καλοκαιρινές για όσο και για χειμερινές εξορμήσεις, καθώς ο καιρός δεν στέκεται εμπόδιο στις απολαύσεις που προσφέρονται.

Ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών παντρεύεται με τη φύση, προσφέροντας αξέχαστες πεζοπορίες στα μονοπάτια της φύσης, γεμίζοντάς σας αισθήματα πλήρους ηρεμίας και αρμονίας. Τα αξιοθέατα μπορείτε, επίσης, να τα απολαύσετε με ποδήλατο, αλλά και από ψηλά με αλεξίπτωτο – πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς (paragliding). Αν αγαπάτε το σκι, μπορείτε να επισκεφτείτε το μεγαλύτερο Χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας στον Παρνασσό, ενώ αν προτιμάτε το κολύμπι υπάρχουν μαγικές παραλίες στην περιοχή από την Ιτέα μέχρι και το Γαλαξίδι. .

Φεύγοντας, οι «θεοί» θα φροντίσουν να σας μεταφέρουν την αύρα και την ενέργεια τους, χαρίζοντας σας μοναδικές στιγμές, ανακαλύπτοντας τον βαθύτερο εαυτό σας. Ποιος ξέρει, ίσως επιστρέφοντας στην καθημερινότητα σας κουβαλήσετε από τους Δελφούς και τον δικό σας χρησμό.

null
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
null
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΩΔΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
null
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ