Για τους πιο περιπετειώδεις

Home / Αξιοθέατα & Δραστηριότητες / Για τους πιο περιπετειώδεις

Πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς

Απολαύστε τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και όχι μόνο, από ψηλά! Ένα τοπίο ασύλληπτης ομορφιάς, σαγηνευτικό και μυστηριώδες απλωμένο στα πόδια σας. Αν είστε λάτρης των εξτριμ αθλημάτων, ή απλά αναζητάτε μια διαφορετική εμπειρία από τις συνηθισμένες τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τη διπλή πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στους Δελφούς. Πετάξτε πάνω από τους ψηλούς βράχους, σαν άλλος Ίκαρος, και δείτε το μαντείο των Δελφών από μια άλλη, εντελώς διαφορετική ματιά! Η πτήση πάνω από τους Δελφούς τα έχει όλα: ιστορία, παρόν και παρελθόν ξετυλίγονται με φόντο την θάλασσα και τα βουνά. Η θέα συγκλονιστική και ο καιρός συνήθως σύμμαχος σας.
Αναζητείστε τους επαγγελματίες και ζήστε μια μοναδική εμπειρία στους ουρανούς!

Κατάδυση

Αν η μεγάλη σας αδυναμία είναι η θάλασσα τότε θα βρείτε πολλά να κάνετε στις περιοχές γύρω από τους Δελφούς. Μόλις δεκαπέντε λεπτά έξω από τους Δελφούς, στην Ιτέα και στο Γαλαξίδι, υπάρχουν πολλές σχολές κατάδυσης, οι οποίες οργανώνουν, κατόπιν συνεννόησης, «βουτιές» στο βυθό, αποκαλύπτοντας σας τα μυστικά στα νερά του Κορινθιακού κόλπου. Μια μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Αναρρίχηση

Σε απόσταση 17 χλμ δυτικά των Δελφών ο Ορειβατικός Σύλλογος Άμφισσας σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών δημιούργησε και οργάνωσε το Αναρριχητικό πεδίο Άγιος Κωνσταντίνος – «Πόρτες». Το αναρριχητικό πεδίο περιλαμβάνει 4 επί μέρους πεδία και συνολικά 76 διαδρομές, ύψους μέχρι και 25 μέτρων, έτοιμες να ικανοποιήσουν από αρχάριους μέχρι και επαγγελματίες. Σκοπός είναι οι επισκέπτες να γνωρίσουν την αναρρίχηση τόσο σαν άθλημα όσο και σαν αναψυχή. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς όλες οι διαδρομές είναι καλά και πυκνά ασφαλισμένες ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας, το οποίο κυμαίνεται από 4 έως 7b.
Αν αγαπάς την αναρρίχηση, ή έστω αναζητάς κάτι διαφορετικό τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσεις!

Σκι

Αν είστε λάτρης του σκι, τότε μια χειμερινή εξόρμηση στους Δελφούς είναι μια καλή ευκαιρία για να επισκεφτείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας (υψόμετρο 1.640 έως 2.260 μέτρα). Το χιονοδρομικό κέντρο διαθέτει 23 πίστες συνολικού μήκους 34 χιλιομέτρων για όλα τα επίπεδα ικανότητας και σε όλους τους βαθμούς δυσκολίας. Κάποιες πίστες είναι πιστοποιημένες από τη διεθνή ομοσπονδία χιονοδρομίας F.I.S. για διεξαγωγή αγώνων. Είτε θέλετε να απολαύσετε το αγαπημένο σας χειμερινό άθλημα, είτε απλά μια διαδρομή στο βουνό με τους αναβατήρες έχοντας θέα τη θάλασσα, είτε θέλετε να απολαύσετε μόνο την ασύλληπτη ομορφιά του τοπίου πίνοντας ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ, τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος.
Δείτε τον καιρό στο Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε στο https://parnassos-ski.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο στο τηλέφωνο, +30 22650 82205, ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@kastaliahotel.gr .