Ιδανικό για παιδιά

Home / Αξιοθέατα & Δραστηριότητες / Ιδανικό για παιδιά

Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας

Το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας, το Vagonetto, βρίσκεται στο διάσελο Γκιώνας και Παρνασσού, μέσα στο χώρο των εγκαταστάσεων της Elmin Bauxites S.A. Είναι μοναδικό στο είδος του, μιας και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο πουθενά στην Ελλάδα.
«Vagonetto» ονομάζεται το τρενάκι που χρησιμοποιούσαν οι μεταλλωρύχοι για τη μεταφορά βωξίτη και είναι το μέσον που θα σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και θα σας μάθει την ιστορία της εξόρυξης του βωξίτη. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον εκθεσιακό χώρο μεταλλευτικής ιστορίας, στην υπαίθρια έκθεση μηχανημάτων αλλά και στη διαδραστική πτέρυγα ψηφιακής τεχνολογίας. Το μεταλλευτικό Πάρκο συστήνετε και για οικογένειες. Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς τηρούνται όλες οι προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας

Τηλ: 2265078819, 22650 28826

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την σελίδα του πάρκου http://www.vagonetto.gr

 

 

 

Close

Παραγωγή μελιού

Στους Δελφούς έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά το μαγικό κόσμο των «μελισσών», μέσω τοπικών παραγωγών μελιού. Μικροί και μεγάλοι ενθουσιάζονται, ενώ παράλληλα ενημερώνονται για όλα τα στάδια παραγωγής μελιού: από την συλλογή της γύρης μέχρι και την παραγωγή και την εμφιάλωση μελιού. Στο τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε μοναδικά εδέσματα και μέλι εξαιρετικής ποιότητας. Για την παρακολούθηση παραγωγής μελιού χρειάζεται να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ξενοδοχείο στο τηλέφωνο, +30 22650 82205, ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@kastaliahotel.gr