Δελφοί- Ελλάδα

Τοποθεσία

Η τοποθεσία του Kastalia Boutique Hotel είναι ιδανική για καλοκαιρινές διακοπές και για χειμερινές εξορμήσεις, εφόσον ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τους αρχαιολογικούς χώρους των Δελφών χωρίς να στερηθεί τα μπάνια στις κοντινές παραλίες με τα κρυστάλλινα και καθαρά νερά, στην περιοχή από την Ιτέα μέχρι και το Γαλαξίδι. Τον χειμώνα ο επισκέπτης, απολαμβάνει σκι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας, στον Παρνασσό, που απέχει μόλις 28 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο των Δελφών και τα κυριότερα αξιοθέατα, όπως το αρχαιολογικό μουσείο και ο αρχαιολογικός χώρος των Δελφών, απέχουν πέντε λεπτά με τα πόδια.

Μια περιήγηση στις γύρω περιοχές κρίνεται απαραίτητη, καθώς δίνεται η ευκαιρία στον επισκέπτη να θαυμάσει από κοντά την ομορφιά πολλών γραφικών χωριών όπως: Αράχωβα, Αγόριανη (Επτάλοφος) και Χρισσό.
Το μοναδικό στο είδος του μοναστήρι του Αγίου Λουκά βρίσκεται μόλις 35 χιλιόμετρα μακριά.
Οι Δελφοί αποτελούν τον ιδανικό προορισμό είτε κάποιος είναι μόνος του, είτε με παρέα ακόμα και για οικογένειες. Η μοναδική τους τοποθεσία παρουσιάζει ένα εύρος επιλογών για μεγάλους και μικρούς.

Μια μέρα στους Δελφούς δεν είναι ποτέ αρκετή!

Δείτε τώρα όλα τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες όπως περιγράφονται αναλυτικά εδώ.